Uroczyste otwarcie Kongresu: Prezentacja Honorowego Gospodarza
9.30 - 11.00
BLOK I. - TRENDY I INNOWACJE W PRODUKCJI KONTRAKTOWEJ I SUPLEMENTACH DIETY
11.00 - 11.45
PRZERWA KAWOWA – ROZMOWY BIZNESOWE PRZY STOISKACH
11.45 - 13.00
BLOK II. - PRODUKCJA KONTRAKTOWA I WYTWARZANIE SUPLEMENTÓW DIETY
13.00 - 14.15
LUNCH
14.15 - 16.45
BLOK III. - PRODUKCJA POD KONTROLĄ - JAKOŚĆ I BEZPIECZEŃSTWO W WYTWARZANIU KONTRAKTOWYM I PRODUKCJI SUPLEMENTÓW DIETY
Od 20.00
KOLACJA
21.00 - 24.00
WIECZÓR INTEGRACYJNY W SALI KLUBOWEJ (kręgle i bilard)
II DZIEŃ KONGRESU
9.00 - 11.45
BLOK IV. - PRAWO TEŻ JEST WAŻNE! JAK ZGODNIE Z PRAWEM WYTWARZAĆ, WPROWADZAĆ DO OBROTU I REKLAMOWAĆ SUPLEMENTY DIETY
11.45 - 12.30
PRZERWA KAWOWA – ROZMOWY BIZNESOWE PRZY STOISKACH
12.30 - 14.00
BLOK V. - DOBRE OPAKOWANIA GWARANCJĄ SUKCESU
14.00 - 15.00
LUNCH
15.00 - 17.45
BLOK VI. - SUROWCE I NOWOCZESNE TECHNOLOGIE PRODUKCJI
20.00 - 1.00
UROCZYSTA GALA WIECZORNA
Strona korzysta z plików cookie. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookie w Twojej przeglądarce. Więcej o Polityce Plików Cookie